EfB Konference

Hjemmebane for dit arrangement både privat men også for virksomheder, med plads op til 1800 personer.

Hos EfB Konference oplever du den gode service og specielle atmosfære i både lounges og skyboxe med den flotte panoramaudsigt over Blue Water Arena. Vi skræddersyer arrangementer til både virksomheder og private. Blue Water Arenas inspirerende baggrund og specielle atmosfære har dannet rammen for utallige arrangementer, hvilket spreder sig fra Kick Off-arrangementer, julefrokoster, konfirmationer, bryllupper og receptioner til erhvervsmøder, årsmøder og generalforsamlinger.

Kun fantasien sætter grænser, og vi strækker os langt for at opfylde dine forventninger til netop dit arrangement. Fleksibilitet er i højsædet hos EfB Konference, der klarer alle slags arrangementer - lige fra det intime møde for 2 personer til kongresser og fester for 1800 personer.

EfB Konference ligger midt i naturskønne omgivelser og tæt på et utal af forskellige sportslige faciliteter, blandt andet Granly Hockey Arena, Svømmestadion Danmark, Blue Water Dokken og Esbjerg Atletik Stadion. EfB Konference arbejder ud fra klare serviceværdier som sikrer at dit besøg bliver helt perfekt.

Imødekommenhed - Hos os møder du smil.
Perfektionisme - Vi overlader intet til tilfældighederne.
Kvalitet - Vores samarbejdspartnere og produkter er nøje udvalgt.
Hjælpsomhed - Vi yder høj service og stor fleksibilitet

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos EfB Konference på Blue Water Arena.

Faciliteter
Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr, så kursus-lederen blot medbringer USB-nøgle, som tilkobles vores udstyr. Der forefindes elevatorer og handicaptoiletter på alle niveauer. Alle lokaler er røgfrie, men der er mulighed for at ryge på de overdækkede tribuner. Alle møder er inkl. standard AV-udstyr: LCD-projektor, trådløst Internet, overheadprojektor, lærred, whiteboard & flipover.

I vores fire konference-lounger findes desuden lydanlæg, mikrofoner og podie. EfB konference sørger for klargøring samt oprydning af lokalet. I smarbejde med vores mange partnere findes flere spændende muligheder indenfor mødefacilitering og pauseaktiviteter

Aktivitetsmuligheder
Vin- og spiritussmagning.
Teambuildingsaktiviteter.
Outdoorfaciliteter.
Gocart.
Mountainbike.
Fodbold - Flexbaner.
Wellness.
Walk N´Talk.
Hjælp til mødeplanlægning.
Vintersport.
Kokkeskole.
Vandgymnastik.
Aerobic.
LEGO Serious Play.
Vadehavsaktiviteter - Østers- og sælsafari.

Tilbage til Meet & More

Printbar løsblad og information om kapacitet - se her