Storslåede naturoplevelser som sælsafari eller østerssafari, som plukkes fra havbunden. Spændende attraktioner som Ribe VikingeCenter, Vadehavscentret, Tirpitz eller Fiskeri- og Søfartsmuset. Smagen af Vadehavet på vores gode restauranter - alt er med til at gøre din konference eller arrangement til en succes.

Læs mere

Unikke naturoplevelser

Her kan man opleve sælsafari, plukke friske østers fra havbunden og drikke champagne til eller opleve naturfænoment Sort Sol, når en million stære danser ballet på himlen. Store oplevelser, som dit møde eller din konference vil blive husket for.

Læs mere

Unikke kulturoplevelser

Tag på rundvisning på en borerig, på Vadehavscentret eller i Ribe, Nordens ældste by. Meet & More byder på mange muligheder for at du og dine kollegaer kan få en mindeværdig kulturel oplevelse med hjem.

Læs mere

Inspirerende mødeaktiviteter

Blokart, golf, bowling, lasergame, bumperballs, bowcombat, Escape Room og meget mere, er blot få inspirerende aktiviteter Meet & More tilbyder som et frisk pust til mødet.

Læs mere

Spisesteder og lokaliteter

Vadehavsområdet er rig på råvarer og ildsjæle til at forarbejde dem. Restauratørerne henter gerne selv råvarerne, så de ved, hvor de kommer fra, og kan fortælle deres historie.

Læs mere