Møder og konferencer | Fugl på faskiner
Uforglemmelige

møder og konferencer

Sæler soler sig i Vadehavet

Hvorfor vælge Vadehavet ?

Fordi du gerne vil give deltagerne i din konference/møde muligheden for autentiske og unikke oplevelser i den smukke natur i Nationalpark Vadehavet. Mærk energien på Esbjerg havn, som er en del af Danmarks energimetropol.

Oplevelser som din konference også vil blive husket for
Når du inviterer deltagere til et møde eller en konference, opfatter du dem som dine gæster og gør alt for at sikre, at de får en en udbytterig og god oplevelse. Vi har det præcis lige sådan. 

Ribe- og Esbjergområdet har altid været internationalt orienteret, og vi er vant til at tage godt imod vores gæster. Om du ønsker et arrangement i den gamle middelalderby Ribe, der er kåret som Europas smukkeste mindre by, en fokuseret oplevelse på Mandø hvor stilheden er larmende, eller en konference i Esbjerg - Danmarks EnergiMetropol afhænger naturligvis af formålet med dit arrangement.  

Fælles for dem alle er dog muligheden for autentiske og unikke oplevelser ved vadehavskysten. Nationalpark Vadehavet er optaget på UNESCO’S Verdensarvliste og giver mulighed for en sælsafari, en gåtur ud på vaderne hvor der plukkes østers som straks skylles ned med champagne eller himmelballet med 1 million stære forår og efterår. Oplevelser som din konference også vil blive husket for. 

Naturoplevelserne kan suppleres med musiske eller kulturelle events, gastronomiske smagsoplevelser, golf, wellness eller anden forkælelse.  

Vi kalder kombinationen af professionelle mødefaciliteter og unikke oplevelser ved Vadehavet for Meet & More, og vi glæder os til at byde dig og dine gæster velkommen.

Kaldet fra Vadehavet

Foto: VisitRibeEsbjerg

Nationalpark Vadehavet

Foto: VisitRibeEsbjerg

Virtuel tur i Vadehavsområdet

Foto: VisitRibeEsbjerg

Få flere fantastiske oplevelser

Foto: VisitRibeEsbjerg