©  Foto:

Restaurant Strandpavillonen i Esbjerg

På første parket til Vadehavet - Når man træder ind i Strandpavillonen bliver man straks mødt af lokalets imponerende lys. Selv på grå Vesterhavs-dage strømmer lyset ind af de sprossede panoramavinduer, hvor Vadehavets bølger slår lige uden for. Der er en fantastisk udsigt over Ho Bugt, hvor Fanø, Langli og Skallingen hviler i horisonten.
Strandpavillonen er Hjerting Badehotels gastronomiske stolthed. Det er her, hvor råvarer fra lokale håndværkere og Vadehavets islæt sætter sit præg på smagssammensætning, udtryk og finish. Menuerne sammensættes af dygtige kokke, der ikke går på kompromis med kvaliteten, når de fortæller historier på tallerkenerne. Som et eksempel kan det nævnes, at Strandpavillonens hjemmebagte brød er baseret på økologisk og biodynamisk mel fra det lokale Forum, hvor de selv dyrker og maler mel af gamle kornsorter. Vi tilbyder både tilrettelagte menuer og à la carte, og det er altid muligt at finde oplagte vine i vores store, assorterede samling af druer.