Faskiner ved Mandø
Vigtig viden og

nyttig information

Information

Planlæg dit besøg

Her kan du finde oplysninger om åbningstider på velkomstcentret og bestille VisitRibeEsbjerg Guiden. Her er også oplysninger om offentlig transport, parkering, vejrforhold og hvor du kan henvende dig hvis uheldet er ude.

Åbningstider og kontakter

Vi har to velkomstcentre i området, et i Ribe og et i Esbjerg, her finder du inspiration og information om attraktioner og oplevelser i området.

Parkering og kort

Her finder du kort og parkeringsinformation over Ribe og Esbjerg. Parkering i Ribe og Esbjerg er gratis, men husk altid at stille din P-skive!

Transport

Her kan du finde oplysninger om færger, tog, busser, taxi, parkering, lufthavn, biludlejning, cykeludlejning og meget mere. Det er gratis at parkere i Ribe og Esbjerg, men du skal huske at stille din P-skive. Parkering og kort

Sygdom eller uheld

Her finder du alt fra lægevagten og skadestuen til politi og apotek.

God Adgang

Mærkeordningen God Adgang informerer om de fysiske adgangsforhold til bygninger og udearealer. På godadgang.dk  finder du detaljerede oplysninger om adgangsforholdene til ordningens medlemmer. Det gør hverdagen lettere for mennesker med funktionsnedsættelse.

VisitRibeEsbjerg Guide 2020

Gratis online version af turistguiden om Ribe og Esbjerg.

Vielser

Esbjerg kommune tilbyder mange specielle steder, hvor du kan blive gift, hvis du drømmer du om et bryllup på stranden, i haven eller et helt andet sted er der mange muligheder i Esbjerg kommune

Getting Married in Denmark

The team at Getting Married in Denmark helps approximately 100+ couples marry every month in town halls all around Denmark.

44 Highlights Guide