Aktiviteter i Esbjerg

Foto: VisitRibeEsbjerg

På cykel, til fods, på golfbanen, med fiskestangen, på glatis, i vandet - i Esbjerg er der tilbud til alle og der er meget mere end du forventer. Find informationer, download kort og brochurer her på siden eller hent trykt materiale på VisitEsbjergs velkomstcenter.

Esbjerg for børn

Esbjerg har en bred vifte af tilbud, hvor hele familien kan være med. Her er museer, vandland, legeland, biograf, legepladser og meget mere. Så der er nok at foretage sig - også på en regnvejrsdag.

På vandring ved Vadehavet

Tag på vandrertur ved Vadehavet Naturen ved Ribe og Esbjerg byder på mange smukke oplevelser. Gå en tur på diget ved Kammerslusen, følg Kongeåen fra Vadehavet ind i landet, besøg det smukke Marbæk ved Ho bugt - der er mange muligheder.

Cykelferie i og omkring Esbjerg

Esbjerg og omegn er et dejligt område, specielt når man er på cykel. Den enestående natur og de store flade vidder i Nationalpark Vadehavet gør området velegnet til cykelture uden anstrengende bjergetaper.

Turforslag i Esbjerg

Der er rig mulighed for at blive klogere på Esbjergs historie, hvad enten du er til guidede ture eller ture på egen hånd. Henover sommeren afholder Esbjerg Byhistoriske Arkiv byvandringer rundt i byen.

SightRoutes App

Download gratis-app'en SightRoutes, vælg rute, tag løbesko og høretelefoner på og få en guidet rundtur i Esbjerg. Du vælger selv om du vil løbe eller gå. Kun til IOS.

GAME Streetmekka Esbjerg

Street-aktiviteter i gadeidrætshus i Esbjerg - Streetkultur for alle.

Sportscentre i Esbjerg

I Esbjerg er der mulighed for at udøve en lang række sportsgrene lige fra de mere traditionelle sportsgrene til klatring og streetgames.

Esbjerg Golfklub

Esbjerg Golfklub - spil golf i Nationalpark Vadehavet

Hundeskove

Tag hunden med i skoven og nyd et par timer med den firbenede. Tre af hundeskovene er indhegnede, de to hundeskove i Ribe er ikke indhegnet. Din hund kan luftes uden snor, så længe den er under opsyn og kontrol.

Legepladser i Esbjerg

Brug et par gode timer med aktivitet og leg på skemaet. Tag børnene med på en af Esbjergs dejlige legepladser og slå jer løs.

Nordisk Film Biografer - Esbjerg Broen

Nordisk Film Biografer Esbjerg Broen er regionens nyeste og største biograf med 8 top moderne sale med alt det nyeste udstyr.

Hovedbiblioteket i Esbjerg

Lån bøger, film og musik til ferien

Boulder Hulen

Bouldering er indendørs klatring for både voksne og børn. Hos Boulder Hulen har vi alle niveauer - fra helt begynder til elite.

Aktiviteter i det våde element

Er du mere til at dyppe tæerne i havvand, eller måske kaste en snøre ud og håbe på bid, så er mulighederne uendelige her i området. 10.000 kvm badesjov og svømmeglæde finder du i Svømmestadion Danmark, under samme tag er det muligt at nyde ægte velvære hos Esbjerg Spa og Wellness.

Svømmestadion Danmark

10.000 kvm badesjov og svømmeglæde for vandhunde og andre badedyr, store som små.

Esbjerg Spa & Wellness

Ægte velvære og wellness i Esbjerg, i en skøn oase af fred og ro.

Kanoferie

Oplev naturen på en helt speciel måde. En sejltur i kano, kajak eller robåd kan byde på store friluftsoplevelser for hele familien. Når man stille glider gennem vandet, kan man iagttage plante- og dyreliv på nært hold.

Strandliv ved Esbjerg

I læ for Vesterhavets vinde bag halvøen Skallingen ligger Ho Bugt med dejlige børnevenlige strande kun få kilometer fra Esbjerg og med en vidunderlig udsigt til vadehavsøen Fanø. På Fanø finder du en af Danmarks absolut bedste sandstrande hvor der må køres på stranden.

Surfing ved Esbjerg

Ho bugt i den nordlige del af Nationalpark Vadehavet byder på gode muligheder for surfing og kitesurfing.

Lystfiskeri

Uanset om du er til åfiskeri eller Put & Take byder området på store oplevelser. Åerne omkring Ribe og Esbjerg kan tilbyde noget af Danmarks bedste fiskevand. Derudover findes smukt beliggende lystfiskersøer tæt ved Ribe og Esbjerg.

Lærerige og fascinerende aktiviteter i området

Foto: VisitRibeEsbjerg