Esbjerg for børn

Foto: VisitRibeEsbjerg

Esbjerg har en bred vifte af tilbud, hvor hele familien kan være med. Her er museer, vandland, legeland, biograf, legepladser og meget mere. Så der er nok at foretage sig - også på en regnvejrsdag.

Svømmestadion Danmark

10.000 kvm badesjov og svømmeglæde for vandhunde og andre badedyr, store som små.

Fiskeri og Søfartsmuseet - Saltvandsakvariet, Esbjerg

Danmarks museum for menneskets relation til havet, kulturen som har udfoldet sig omkring det samt livet under havoverfladen.

Lad hænderne se på Esbjerg Kunstmuseum

En installation udviklet til gæster i alderen fra 3 år og opefter. Her kan man føle sig frem til æstetiske oplevelser med moderne skulpturer.

Offentlig skøjtning i Esbjerg - Granly Hockey Arena

Kom på glatis i vinterhalvåret i Granly Hockey Arena i Esbjerg. Åbent onsdage, lørdage og søndage.

Legepladser i Esbjerg

Brug et par gode timer med aktivitet og leg på skemaet. Tag børnene med på en af Esbjergs dejlige legepladser og slå jer løs.

Skøjtebane i Esbjerg - ÅBNER IKKE I 2020/2021

Skøjteløb i Esbjerg på den store skøjtebane på Torvet. Den er åben hver dag og det er helt gratis. Du kan leje skøjter og beskyttelsesudstyr.

Strandliv ved Esbjerg

I læ for Vesterhavets vinde bag halvøen Skallingen ligger Ho Bugt med dejlige børnevenlige strande kun få kilometer fra Esbjerg og med en vidunderlig udsigt til vadehavsøen Fanø. På Fanø finder du en af Danmarks absolut bedste sandstrande hvor der må køres på stranden.

Esbjerg Museum

3 helt nye spændende faste udstillinger - Esbjerg under besættelsen, modstandskampen og bymiljø i Esbjerg 1900 - 1950 og dertil skiftende særudstillinger.

GAME Streetmekka Esbjerg

Street-aktiviteter i gadeidrætshus i Esbjerg - Streetkultur for alle.

Natur- & Kulturformidlingscentret Myrthuegård

På Natur- og Kulturformidlingscentret Myrthuegård fortælles historien om naturen og kulturen i Marbækområdet og Vadehavet til dagtilbud og skoler i Esbjerg Kommune samt til andre målgrupper gennem bl.a. naturvejledningsture, den årlige Nationalpark/Marbækdag og ikke mindst udstillingen "Hv...

Nordisk Film Biografer - Esbjerg Broen

Nordisk Film Biografer Esbjerg Broen er regionens nyeste og største biograf med 8 top moderne sale med alt det nyeste udstyr.

Zoo'er og dyreparker

Oplev løverne i Givskud Løvepark, eller tilbring en hyggelig dag i Blåvand Zoo. I Ribe findes en minidyrehave med klappegeder, æsler og små kænguruer, og i Esbjerg kan du komme helt tæt på det smukke kronvildt i Nørreskoven.