visitribeesbjerg-noegletal-vadehavet

Hvad kan du lave lige nu

Foto: Lars Roed - photosbyroed.dk

Da Danmark er ramt af Corona / Covid-19 og attraktioner og spisesteder er lukket ned, skal vi foretages os noget andet. På denne side kan du se vores bud på hvad du kan lave i Ribe, Esbjerg og omegn. Lange gåture i naturen, med eller uden hund og masser af take away. God fornøjelse.

I naturen og i det offentlige rum er der også brug for at tænke sig om i forhold til hvor tæt man er på andre mennesker, læs her sundhedsstyrelsens gode råd til hvordan man beskytter sig selv og andre mod Corona / Covid-19.

Nationalpark Vadehavet

Vadehavet er et af verdens vigtigste vådområder. Et stort, unikt naturområde fuld af liv og oplevelser. Vadehavet er det blanke, stille vand og samtidigt det stormende hav på ydersiden af diget. Vadehavet sprudler af liv, i luften, i det lave vand og under vadens overflade.

Guidede ture i Ribe

Ribes passionerede guider brænder for at vise jer rundt i Danmarks ældste by - også i en Coronatid. Turene afvikles på forsvarlig vis med overholdelse af alle afstandskrav.

Byvandring i Ribe

Hent en folder i velkomstcentret i Ribe, eller læs den som pdf på mobilen. Historien tager dig gennem Ribes smukke gader og stræder.

Byvandring i Esbjerg

Hent en folder i velkomstcentret i Esbjerg, eller læs den som pdf på mobilen. Historien tager dig gennem Esbjergs smukke gader.

Haver og parker i Ribe

I Ribe finder du også helt specielle, naturskønne områder, om det er i Vedels Anlæg eller på de små stier rundt i Minidyrehaven.

Haver og parker i Esbjerg

Esbjerg er en by med mange grønne områder lige fra store flotte byparker til små oaser i bymidten.

Strandliv ved Esbjerg

I læ for Vesterhavets vinde bag halvøen Skallingen ligger Ho Bugt med dejlige børnevenlige strande kun få kilometer fra Esbjerg og med en vidunderlig udsigt til vadehavsøen Fanø. På Fanø finder du en af Danmarks absolut bedste sandstrande hvor der må køres på stranden.

Hundeskove

Tag hunden med i skoven og nyd et par timer med den firbenede. Tre af hundeskovene er indhegnede, de to hundeskove i Ribe er ikke indhegnet. Din hund kan luftes uden snor, så længe den er under opsyn og kontrol.

Kunstpause med Esbjerg Kunstmuseum

Esbjerg Kunstmuseum deler på deres facebook side, gode idéer og kreative lege, i en udsædvanlig tid.

Havskolen tilbyder liveundervisning

Finder du livet i havet fascinerende ? Så vil du elske den live undervisning der bliver sendt fra Fiskeri- og Søfartsmuseets facebook side hver tirsdag og fredag kl. 11.00.

På vandring ved Vadehavet

Tag på vandrertur ved Vadehavet Naturen ved Ribe og Esbjerg byder på mange smukke oplevelser. Gå en tur på diget ved Kammerslusen, følg Kongeåen fra Vadehavet ind i landet, besøg det smukke Marbæk ved Ho bugt - der er mange muligheder.