Internationalt Vikingemarked i Ribe | kræmmere

AFLYST - Internationalt Vikingemarked

Foto: Ribe VikingeCenter
Begivenheder
Begivenheder
På Ribe VikingeCenter er der hvert år international vikingemarked, oplev fantastiske dage med vikinger, håndværkere, krigere, bueskytter, ryttere, gøglere og meget mere.
Adresse

Lustrupvej 4

6760 Ribe

27. april til 3. maj 2020 - Vær med til det Internationale Vikingemarked på Ribe VikingeCenter. Oplev fantastiske dage med håndværkere, krigere, bueskyttere, ryttere, gøglere og andet godtfolk, når flere end 500 reenactors fra hele Europa slår lejr i vikingernes by, Ripa.

Til det Internationale Vikingemarked kan I opleve en helt enestående markedsstemning præcis som for 1300 år siden, da folk kom rejsende langvejs fra for at handle i Ribe. Det dufter af bål, mad og heste, og vinden bærer lyden af fremmede tungemål og brølende vikinger hen over pladsen. Her har I chancen for at gøre en god handel ved boderne, hvor der sælges alverdens skønne sager som plantefarvet garn, keramik, håndsmedede knive, lædervarer, træting og meget mere.

Ribe VikingeCenter summer af liv og oplevelser for hele familien. Markedsaktiviteterne kulminerer i weekenden med rideopvisninger, gøgleroptræden, musik og kampklare vikingekrigere kæmper til sidste blodsdråbe.

#internationalvikingmarket #ribevikingecenter #vikinger #levendehistorie #livinghistory #visitribeesbjerg

Adresse

Lustrupvej 4

6760 Ribe

Priser

Voksne

130 DKK

Børn (3-13 år)

65 DKK

Følg på:

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af