ECH Park

Prøv vores lækre grillbuffet - alt er naturligvis hjemmelavet helt fra bunden.

Er du på udkig efter et godt spisested i Esbjerg? Tøv ikke med at besøge os på ECH Park, hvor vi bl.a. tilbyder en lækker grillbuffet. Blandt gode restauranter i Esbjerg tilbyder vi en restaurantoplevelse tæt på natur b.la. Vognsbølparken og Nørreskoven, med både skov og søer og Dyrehaven.  Samtidig er vores lokaler flotte og stilfulde, og vi tilbyder en behagelig og afslappet atmosfære. Vores mad er naturligvis særdeles veltilberedt, og vi serverer et bredt udvalg af både fisk og kød, salater, desserter og meget mere.

Be Happy Pass - gratis fordelskort
Med et Be Happy Pass får du 10% rabat på maden hos ECH Park. Der står mange oplevelsessteder og attraktioner bag Be Happy Pass-kortet. Vores mission er at give dig og din familie verdens bedste børneferie. Du får kortet, når du bor hos en af vores overnatningspartnere. Kortet er gratis. Og det er fyldt med tilbud.

ECH Park er smukt beliggende i grønne omgivelser ved porten til Vognsbølparken tæt på Esbjerg centrum. Hotellet råder over 18 enkeltværelser og 40 dobbeltværelser, (renoveret i 2016) i anneks få minutters gang fra hovedbygningen.

Møder og konferencer
ECH Park tilbyder kursus- og konferencelokaler med international standard og arrangerer middage, fester, vinsmagning, receptioner m.v.

Konferencefaciliteter
Stor konferencesal til 500 pers.
8 mødelokaler.
Bibliotek.
Buffet restaurant.
Vinkælder.

Ophold på ECH Park
Brug ECH Park som base for udflugter og oplevelser ved Vadehavet. Hotellet tilbyder pakkeophold for både individuelle og grupper.