Mountainbikes hos Sport og Event Park Esbjerg

Sport og Event Park Esbjerg - inspirerende mødeaktiviteter

Foto: VisitRibeEsbjerg
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Kunne I tænke jer at kombinere møde med leg, fysisk aktivitet, socialt samvær og få ny energi, så er SEPE’s aktiviteter lige noget for jer.
Adresse

Gl. Vardevej 82

6700 Esbjerg

Kontakt

E-mail:info@sepe.dk

Telefon:+45 75 45 94 99

Website

Sepe

Vi kan sammensætte en pakke der matcher lige nøjagtig jeres firmas ønsker, personale og behov. Hos os har I blandt andet mulighed for at spille ishockey, curling, opleve Esbjerg og omegn på Mountainbike eller spille Walking Football på vores flexbaner.

Vi står selvfølgelig klar med udstyr og instruktør, så I blot skal komme og have et eller flere sjove afbræk på en dag. Hvis I har specielle ønsker, så spørg endelig, da vi kan skaffe eller igangsætte det meste.

Der er fine muligheder for at komme i bad efter endt aktivitet, eller I vælge at slutte dagen i Esbjerg Spa & Wellness, som ligger ovenpå Svømmestadion Danmark. Her kan en lang dag afsluttes i rolige omgivelser, med mulighed for spabad, saunagus og meget andet godt for sjælen.

Walking Football/Flexfodbold
Ønsker I et aktivt break, hvor alle kan være er Walking Football lige noget for jer. I Walking Football spiller man fodbold, men hvor man kun må gå med bolden. Det betyder at fysiske forskelle udlignes og alle, ung som gammel, kan spille mod hinanden på lige fod.

Walking Football er en sjov og anderledes måde at være sammen på, hvor kroppen samtidig bliver rørt.

Mountainbike
I har nu muligheden for at opleve Esbjerg og Omegn på cykel. Hos SEPE kan I låne Mountainbike til at udforske området på egen hånd eller med en instruktør til at guide jer. Der er rig mulighed for at køre på cykelstier i byen, på stier i skoven eller mountainbikeruter i og omkring Esbjerg.

Tempo og rute kan designes efter jeres ønske med forskellige stop undervejs. Det er en sjov og anderledes måde at opleve byens seværdigheder på.

Tilbage til Meet & More

Printbar løsblad og information om sæson - se her

Adresse

Gl. Vardevej 82

6700 Esbjerg

Facilities

Fodbold

Mountain bike

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af