Turbåd Mandøpigen - inspirerende mødeaktiviteter

Turfærgen Mandøpigen er fladbundet og relativ let og kan derfor ubesværet glide hen over fladvandede områder, og samtidig ligge stabilt i de dybe tidevandsstrømme, som gennemskærer Vadehavet.

Vi har mange forskellige ture og hvis i er en gruppe, hjælper vi gerne med en pakke som passer jer. Vi har plads til 12 gæster ombord, minimum antal for at gennemfører en tur er 4 personer.

Vi anløber 3 forskellige steder: Mandø, Juvre på Rømø og Ribe Kammer Sluse. Se mere info herom nederst på siden.

Østers Safari
En tur på ca. 3 timers varighed. Vi sejler ud til østersbankerne i vadehavet, hvor vi som regel ser sæler undervejs. Vi har vaders, spande og knive med til alle, så vi ved østersbanken kan stå af båden og plukke østers, tilbage på båden kan i smage på jeres friske østers og vi servere et glas bobler hertil.

Sæl Safari
En tur på ca. 3 timers varighed. Vi sejler ud i vadehavet til de sand banker hvor vi ved at sælerne plejer at hvile/sole sig, i passende afstand vil der være god mulighed for at se/filme sælerne. Sæler er nysgerrige og vil ofte svømme helt tæt på båden.

Ø-hop
En tur på ca. 2 timer, turen går altid til eller fra Mandø, med Ribe Kammer Sluse eller Juvre på Rømø som anden havn. Det er gratis og oplagt at tage cykler med på denne tur.

Tilbage til Meet & More

Printbar løsblad og information om sæson - se her