sov-i-ribe

Sov i Ribe

Foto: VisitRibeEsbjerg

I Ribe finder du et stort udvalg af overnatningsmuligheder, og der er noget for enhver smag og pengepung. Fra historiske hoteller og kroer til smarte ferielejligheder, et moderne vandrehjem og hyggelige Bed and Breakfast.

Ferielejligheder, feriehuse og hytter giver stor fleksibilitet og frihed i ferien. Hvis man ønsker at komme endnu tættere på naturen, findes der også flere campingpladser ved Ribe, som tilbyder forskellige faciliteter. Vælg den ferieform, der passer bedst til dig og din familie, uanset om I foretrækker at bo midt inde i byen eller i landlige omgivelser.

Fordelskortet Benefits For You udleveres på følgende overnatningssteder.

Hoteller i Ribe

Historien kommer helt tæt på når du overnatter i Ribe på en af byens charmerende hoteller.

Feriecentre i Ribe

I smukke grønne omgivelser nær Ribes bymidte ligger et af landets mest populære feriecentre, Ribe Byferie Resort og lidt udenfor Ribe ved en skøn fiskesø ligger Storkesøen Ribe Fiske- og Familiepark.

Vandrerhjem i Ribe

På Danhostel Ribe har du en smuk udsigt til Ribe Domkirke og Ribe å fra flere af værelserne og byens attraktioner er i gåafstand fra vandrehjemmet. Vil du vide 10 gode grunde til at overnatte på vandrerhjem, så se dem her .

Camping i Ribe

I Ribe og omegn findes der campingpladser for enhver smag. Fra den helt lille plads hvor roen og naturen er i højsædet, til den noget større campingplads som ligger tæt på byens centrum. Tag campingvognen med eller lej en hytte og oplev Ribes atmosfære og charmerende gader.

Bed and Breakfast i Ribe

Overnat hos private udlejere i Ribe og mærk historiens vingesus i de gamle huse. Værelserne har eget bad eller adgang til delt bad. Bestilling og betaling sker direkte til værterne. Morgenmad kan tilkøbes eller der er mulighed for selv at kunne tilberede den.

Feriehuse og lejligheder i Ribe

Feriehuse og lejligheder i Ribe og omegn.

Hytter og lejrskoler i Ribe

Tag på lejrskole i Ribe og få en helt særlig oplevelse. Området er et oplagt udflugtsmål for skoleklassen, se mere her og download undervisningsmateriale .

Naturlejrpladser i Ribe

Lejrpladser i naturen omkring Ribe, lejrpladserne er forbeholdt vandrere, cyklister og ryttere. På Naturstyrelsens hjemmeside finder du flere steder hvor du kan overnatte i naturen.

Autentiske seværdigheder i vores område

Foto: VisitRibeEsbjerg