ECH Park
Inspiration til

at spise og sove

Sov på Mandø

Spis og sov godt i både Ribe og Esbjerg, her finder du de skønneste restauranter og caféer. Og når maden gør dig træt og veltilpas, så er overnatningsmulighederne ikke langt væk, kontakt et af de mange overnatningssteder, om du skal sove på hotel, campingplads eller sove i det fri, er helt op til dig.

Ribe

Sov i Ribe

I Ribe finder du et stort udvalg af overnatningsmuligheder, og der er noget for enhver smag og pengepung. Fra historiske hoteller og kroer til smarte ferielejligheder, et moderne vandrehjem og hyggelige Bed and Breakfast.

Spis i Ribe

Efter en lang dag med mange indtryk og oplevelser, frister byens restauranter med kulinariske tilbud af enhver art. Der er spisesteder for enhver smag og pengepung, fra stilfulde restauranter til hyggelige caféer.

Shopping i Ribe

Det gamle bymiljø gør shoppingturen til en særlig oplevelse. Spændende specialbutikker ligger som perler på en snor.

Esbjerg

Sov i Esbjerg

Esbjerg byder på overnatningsmuligheder for enhver smag, lige fra de internationale og landsdækkende hotelkæder til små, hyggelige hoteller, vandrerhjem og campingpladser. I den smukke natur omkring Esbjerg findes også spejderhytter og naturlejrpladser.

Spis i Esbjerg

En del af feriefornøjelsen er for de fleste et restaurantbesøg. Læn dig tilbage i hyggelige omgivelser, mens du venter på hvad kokken fremtryller af lækre retter.

Shopping i Esbjerg

I Esbjerg City findes Danmarks længste gågade med specialbutikker og hyggelige caféer og i byens periferi store shoppingcentre, møbelhuse og varehuse. I Esbjerg finder du også Vestjyllands største shoppingcenter  BROEN Shopping  med butikker, spisesteder og p-pladser.

Fascinerende og skønne oplevelser i vores område

Foto: VisitRibeEsbjerg